Dit fornuis heeft professionele watercirculatietechnologie voor een zeer nauwkeurige temperatuurregeling. Perfect vacuüm koken in een waterbad voor maximaal 5 porties.
FINETEMP: Toont de temperatuurnauwkeurigheid in stappen van 0,1 °C in het temperatuurbereik van 30 °C tot 90 °C. Zeer gemakkelijk te bedienen dankzij het digitale display.
Deze professionele sous vide koker is ideaal voor het bereiden van aroma-intensieve sterrengerechten. Het is perfect voor sous vide koken, het bereiden van yoghurt, het opwarmen van babyvoeding in een potje, het temperen van chocoladecoating in een zakje en nog veel meer.
Met sous vide koken bereid je voedsel zoals vlees, vis, zeevruchten, groenten en andere vacuümverpakte producten in een waterbad of in temperatuurgecontroleerde stoom. Door het voedsel in een plastic zak te sluiten en de lucht eruit te zuigen met een vacuümapparaat, blijven smaken, aroma's en vocht behouden. Kruiden en specerijen die met het voedsel zijn verpakt, hebben een intenser en langduriger effect. De lage en constante temperatuur tijdens het koken zorgt ervoor dat smaak, kleur, vitaminen en andere voedingsstoffen behouden blijven. Vooral vlees wordt op deze manier bijzonder mals en sappig gegaard.