Dawat Extra lange basmati is de beste kwaliteit extra lange basmatirijst. Deze extra lange basmatirijst verlengt tot 3x na het koken, tot 24 mm wanneer gekookt. Het helpt je om de perfecte presentatie op het bord te geven.
Dawat-rijst staat bekend onder de beste omstandigheden in een select deel van Noord- en Midden-India en creëert een product met nauwkeurige veroudering, verwerking en integriteit.
Kook instructies:
Hoe kook je extra lange basmatirijst
Er zijn veel verschillende manieren om basmatirijst te koken. De ideale is eenvoudig en lekker.
Neem 60 g basmatirijst per persoon en laat deze minimaal 30 minuten weken voor het beste resultaat.
Neem water gelijk aan 1,5-2 keer de rijsthoeveelheid en kook op middelhoog vuur gedurende 10-12 minuten.
Laat goed uitlekken, dek af en laat 3-5 minuten staan. Roer er lichtjes door de gekookte rijst en de fijnste basmatirijst is nu klaar om te serveren.