Bereiding voor bio brood met gierst en zaden Ingredienten Witte rijstmeel*, aardappelzetmeel*, gierstmeel* (21%), kastanjemeel*, zaden* (10%) (lijn*, hennep*), Mix’Gom* (blonde psyllium*, acaciagom*), zeezout. *afkomstig van biologische landbouw. - Bron van vezels. Toe te voegen ingrediënten: 25 g bio quinoa desem, 1 soeplepelolijfolie, 450 à 500 ml lauw water. Voedingswaarde per 100 gram Energie 365 kcal / 1541 kJ Vet 5,3 gram - waarvan verzadigd 0,6 gram Eiwitten 6,9 gram Koolhydraten 68,9 gram - waarvan suikers 2,3 gram Voedingsvezels 6,9 gram Zout 1,8 gram Gebruik Bereiding met de hand: 1) In een grote slakom, met een houten lepel de inhoud van de zak + de desem, de olijfolie en het water mengen. 2) Wanneer de textuur van het deeg homogeen is het deeg luchtig maken door het met de lepel omhoog te trekken gedurende 1 min. 3) Het deeg in een cakevorm leggen, met een licht vochtige doek afdekken en gedurende 1.30u to